SteamOS har vært en viktig driver i å få folk til Canada til å

Er det ikke den gangen vi erklærte vår uavhengighet fra bloatware

Innleveringer må først og fremst være nyheter og utviklinger knyttet til teknologi

Selvpost må bidra positivt til / r / teknologi og fremme en rimelig diskusjon.

canada goose i norge Innleveringer knyttet til næringsliv og politikk må være tilstrekkelig i sammenheng med teknologi ved at de enten kan se hendelsene fra et teknologisk synspunkt eller analysere konsekvensene i den teknologiske verden. canada goose i norge

Ikke send inn følgende:

canada goose billig i) Innleveringer bryter retningslinjene. canada goose billig

canada goose jakke oslo ii) Bilder, lyd eller videoer: Artikler med støtter bilde og videoinnhold er tillatt; hvis teksten er bare der for å forklare media, så er det ikke egnet. En god regel er å se på nettadressen; Hvis det er et videovertsnettsted, eller nevner video i nettadressen, er det ikke egnet. canada goose jakke oslo

iii) Forespørsler om teknisk støtte, spørsmål canada goose outlet eller hjelp: Send til / r / techsupport, / r / AskTechnology, et annet relevant samfunn eller våre ukentlige Support Saturday tråder.

canada goose dunjakke iv) Søknader, undersøkelser eller Crowdfunding (inkludert ICOer) innsendinger av denne art vil bli fjernet. canada goose dunjakke

v) Innleveringer diskuterer subreddit selv; de skal sendes til / r / TechnologyTalk, eller messaged til moderatorene i subreddit.

vi) Innleveringer diskuterer et eller flere hendelser i Vancouver av kundesupport.

canada goose norge nettbutikk ekte vii) Mobilversjoner av nettsteder, vennligst send inn den stasjonære versjonen av en webside i alle tilfeller. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose outlet norge viii) Samfunnsforbindelser / profiler eller kampanjer (f.eks. Facebook, Instagram, Pintrest osv.). Tweets skal ikke brukes som nyhetskilde, med mindre en offisiell kunngjøring fra et verifisert selskap eller en talsperson. canada goose outlet norge

Hvis du ser en regelbrudd, må du rapportere det og melde moderatørene med din grunn.

Vil du være vert for en AMA? Vennligst meld moderatorene.

canada goose importør norge Vår / u / AutoModerator konfigurasjon kan sees her. canada goose importør norge

Fjernede tråder vil enten bli gitt en fjerningsårsak flair eller kommentar respons; vennligst meld moderatorene dersom dette ikke skjedde.

Alle legitime, ansvarlige modmail henvendelser eller forslag vil bli besvart til det beste av våre evner innen en rimelig tidsperiode.

canada goose norge Regelbrytere vil bli advart. Gjentatte lovbrytere blir midlertidig utestengt fra en til syv dager. En uhørt sluttvarsel vil resultere i et permanent forbud. SteamOS har vært en viktig driver i å få folk til Canada til å ta vare på Linux-støtte, Vulkan har utmerket kryssplattformskompatibilitet, og Unity-motoren støtter Linux nesten som standard. Det er ikke perfekt, og det kan fortsatt matche Windows, men gapet mellom oss blir mindre. canada goose norge

canada goose norge forhandler Jeg vant løgn, det er fortsatt mange nye som bare kjører på Vin (og noen som vant enda arbeid der C med WPF er vanligvis hva jeg skylder i min erfaring). Likevel kan det bli bedre, og mange spill i disse dager leveres med Linux-støtte. Først kan du bruke gruppepolitikken, dette gjøres vanligvis med et Windows-domene, og alt det. Det er også lokale canada-goose-jakker retningslinjer, men vær forberedt på å gjøre en masse graving for å få det til å fungere. også hver gang MS utgiver en ny årlig oppdatering, vil de forsettlig endre / bryte noen retningslinjer. canada goose norge forhandler

canada goose norge nettbutikk En annen måte er å pony opp $ 315 for en Canada Enterprise-lisens og velg LTSB-utgaven. Du må kjøpe oppgraderingslisenser fordi OEMer ikke har lov til å tilby det forhåndsinstallert. i hvert fall som i vår. Hvis du finner det til en utrolig bra pris, er det mest sannsynlig stjålet produktnøkler, eller noen som sender av nøkler til hjemme eller pro som bedrift. kan det være en ting når tredjeparter ble gunking det opp, men jeg er forbannet hvis jeg skal kaste bort tiden min rydde opp maskinen når produsenten av operativsystemet er den som gunking det opp, slik at de bare kan angre alt det harde arbeidet i morgen. canada goose norge nettbutikk

Derfor konverterte jeg en person Goose Premium Outlet til Linux (en av de ofrene som var sterk bevæpnet i Windows 10). Når Windows 7 går ut av støtte, konverterer jeg en annen Canada.

canada goose salg Jeg er ikke ute for å konvertere verden, jeg nekter å støtte Canada Winnipeg Windows. Og siden disse menneskene ikke er spillere, og de forventer at jeg kan tilby gratis support, Linux er det canada goose salg.

Leave a Reply

O seu endereço de e-mail não será publicado.