september 1892 i Midnapore, Bengal, British India (nå

Listen over statsministre i Pakistan

canada goose salg IntroduksjonPakistan er det femte mest folkerike landet i verden med over 200 millioner mennesker som lever med stort kulturelt mangfold. I Pakistan er statsministeren regjeringshode og utpekt som republikkens administrerende direktør. Statsministeren har ansvaret for å drive administrasjonen gjennom sitt utnevnte føderale kabinett, og formulere nasjonale retningslinjer for å sikre canada-goose-jakker at nasjonens og dets folks interesser er beskyttet gjennom Rådet for Canada Goose Outlet Vip Felles interesser samt gjøre Canada Goose outlet steder i Toronto beslutning om å ringe landsomfattende valg til det bicamerale parlamentsvalget i Pakistan. canada goose salg

canada goose jakke Statsministerens hovedkontor canada goose outlet i Vancouver er valgt av medlemmer av nasjonalforsamlingen. canada goose jakke

canada goose norge forhandler Konstitusjonelt fungerer statsministeren som sjefsrådgiver for presidenten i Pakistan på kritiske forhold og spiller en innflytelsesrik rolle i avtale i hver gren, uavhengig av det militære lederskapet, samt sikrer kontrollen over den militære canada goosen gjennom utvalget av lederne. canada goose norge forhandler

canada goose norge nettbutikk Kvalifiseringskriterier for statsministerskapet Forfatningen i Pakistan krever at statsministeren må være medlem av nasjonalforsamlingen. I tillegg til dette må følgende kriterier også oppfylles og behørig oppfylt: canada goose norge nettbutikk

Han / hun må være muslim.

canada goose billig Han / hun må være statsborger i Pakistan. canada goose billig

Bør være winnipeg adresse over 25 år.

Bør kunne bevise god oppførsel av karakter og være ikke kjent med å krenke islamske pålegg.

Må ha tilstrekkelig kunnskap om islamske læresetninger og praktisere obligatoriske plikter foreskrevet av islam, samt å avholde seg fra store synder.

canada goose norge Må ikke ha, etter opprettelsen av Pakistan, arbeidet mot landets integritet eller motsatt Pakistans ideologi. canada goose norge

canada goose outlet norge Fullt navn: Nawabzada Liaquat Ali Khan. canada goose outlet norge

Alias: Quaid e Millat (Nasjonalt lederskap) Shaheed e Millat (Martyr av nasjonen).

Født: 1. oktober 1895 i Karnal, Punjab, British India (nå Haryana).

canada goose i norge Utdannelse: BSc i Polysci fra Aligarh Muslim Toronto Canada og LLB i sivile offisielle lov fra Oxford University. canada goose i norge

Tenure: 4 år, 2 måneder, 2 dager.

canada goose importør norge På kontoret: 14. august 1947 til 16. oktober 1951. canada goose importør norge

Party: Muslim League.

Kort: Han var en av de ledende grunnleggerne av Canada Goose Outlet i Canada Pakistan, statsmann, advokat og politisk teoretiker som ble og tjente som Pakistans første statsminister. Han holdt også skap portefølje som Niagara faller den første utenlandske, forsvar, og grensen Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada og Canada.

Titler: Sir, Knight Commander of the Indian Empire Order (KCIE) Companion of the Indian Empire Order (CIE).

Født: 19. juli 1894 i Dacca, Bengal, British India (nå Dhaka, Bangladesh).

canada goose jakke oslo Utdanning: BA i Soci. fra Aligarh Muslim University og MA på engelsk fra Cambridge University. canada goose jakke oslo

På kontoret: 17. oktober 1951 til 17. april 1953.

Kort: Han var en bengalsk politiker, konservativ person, og en av de ledende grunnleggerne av Pakistan. Han er notert som den første brasilianske lederen av Pakistan som ledet landet som statsminister (1951 1953), samt den andre falske andre guvernørgeneralen (1948 1951). Han forlot kontoret da guvernør general Malik Ghulam Muhammad løste sin regjering i 1953. Nazimuddin Road.

Født: 8. september 1892 i Midnapore, Bengal, British India (nå Vest-Bengal i India).

Utdanning: BS i matematikk, MA i arabisk språk fra Calcutta University og MA i Polysci og BCL fra St Catherine’s College, Oxford.

Tenure: 1 år, 1 måned, 5 dager.

På kontoret: 12. september 1956 til 17. oktober 1957.

canada goose dunjakke Kort: Han var en bengalsk politiker og en advokat som tjente som den femte statsministeren i Pakistan. Suhrwardy var populær for sin svigerinne, og han ble avlyst på grunn av tap av kontroll over partiet hans og støtte fra koalitionspartnerne i hans administrasjon. Etter hans død ble han beæret på flere forekomster som å navngi hovedveiene i Islamabad som Khayaban e Suhrawardy. canada goose dunjakke

Født: 15. september 1897 i Godhra, Gujarat, British India (nå, Panchmahal distrikt i Gujarat i India).

Leave a Reply

O seu endereço de e-mail não será publicado.